Incompany utbildning

Både den tre dagar långa basutbildningen och olika två dagars specialiseringsutbildningar kan presenteras på önskade platser om det finns minst 15 deltagare. Skolan eller organisationen ska ordna lämplig logi, catering och en projektor, whiteboard eller blädderblocksställ. Vi föredrar att organisera utbildningen på två eller tre efter varandra följande dagar. Vi kan tillsammans komma överens om ett datum för utbildningen och sedan boka en tränare som är tillgänglig.

För mer information eller en kostnadsfri offert kan du kontakta Rock and Water Institutet via kontaktuppgifterna som finns på denna webbsida.

News

Senaste nyheterna

Rock and Water utbildningar i Sverige! Under 2018 organiseras den första tre dagars basutbildningen i Sverige av Jonas Hansson som har doktorerat i fokhälsa. Utbildningen presenteras av grundaren av Rock and Water, mästartränare Freerk Ykema. Utbildningen kommer att ges på engelska.

Är du intresserad och vill delta i utbildningen? Klicka här för att anmäla dig till utbildningen den 29, 30 och 31 oktober 2018 i Umeå Håll ett öga på webbsidan för eventuella nya utbildningar och möjligheter att anmäla dig.

More news

More news to come!

Video
9dWH_Pz-blo

Rock and Water documentary

Rock and Water documentary

Rock and Water goes Saba (Carribean)

Rock and Water Australia

Rock and Water documentary - Trailer

International

 
 
Contact

Gadaku Institute / Rots en Water NL
Loet 45
1741 BN Schagen

Tel:  0224-21 33 46
Fax: 0224-21 50 45
info@rotsenwater.nl


Copyright Rots & Water Instituut - Gadaku Institute 2022