En dags Rock and Water utbildning med fokus på barn och ungdomar med flera (fysiska) funktionshinder

Den här speciella dagsutbildningen stödjer Rock and Water tränare på vanliga skolor och särskolor som arbetar med barn med ett eller flera fysiska funktionshinder. Ett barn med funktionshinder måste lära sig att leva med sin begränsning. Barnet eller ungdomen kommer att behöva acceptera begränsningen och se möjligheterna och chanserna som livet erbjuder. Medvetenhet om kvaliteter och talanger samt att utveckla sociala och kommunikativa färdigheter är viktiga processer i barnets liv.

Rock and Water programmet kan stödja dessa processer. Särskilt för barn med en begränsning. Barnen kommer att bli mer självsäkra och de kommer att uppleva att de kan gå sin egen väg i tillsammans med andra.

Observera:

1. Utbildningen är en specialiseringsutbildning. Vi rekommenderar att först gå tre dagars Rock and Water basutbildningen. Endast genom denna utbildning får man Rock and Water tränare ackrediteringen.
2. Utbildningen finns för närvarande endast tillgänglig i Nederländerna. För mer information om utbildningen och anmälningar (engelskspråkig) kan du kontakta Rock and Water institutet i Nederländerna via kontaktuppgifterna som finns på hemsidan.

News

Senaste nyheterna

Rock and Water utbildningar i Sverige! Under 2018 organiseras den första tre dagars basutbildningen i Sverige av Jonas Hansson som har doktorerat i fokhälsa. Utbildningen presenteras av grundaren av Rock and Water, mästartränare Freerk Ykema. Utbildningen kommer att ges på engelska.

Är du intresserad och vill delta i utbildningen? Klicka här för att anmäla dig till utbildningen den 29, 30 och 31 oktober 2018 i Umeå Håll ett öga på webbsidan för eventuella nya utbildningar och möjligheter att anmäla dig.

More news

More news to come!

Video
9dWH_Pz-blo

Rock and Water documentary

Rock and Water documentary

Rock and Water goes Saba (Carribean)

Rock and Water Australia

Rock and Water documentary - Trailer

International

 
 
Contact

Gadaku Institute / Rots en Water NL
Loet 45
1741 BN Schagen

Tel:  0224-21 33 46
Fax: 0224-21 50 45
info@rotsenwater.nl


Copyright Rots & Water Instituut - Gadaku Institute 2022