Två dagars Rock and Water utbildning med fokus på barn, ungdomar och vuxna med psykosocialt trauma och/eller erfarenhet av sorg

Den här utbildningen fokuserar sig på grundläggande färdigheter och begrepp inom Rock and Water programmet som är relaterade till specifik utveckling hos barn och ungdomar som upplever eller har upplevt trauma och/eller tillhörande erfarenheter av förlust och sorg. Under utbildningen lär deltagare sig att använda de olika Rock and Water färdigheterna tillsammans med andra, nya övningar för att visa barn eller ungdomar deras egen viljestyrka att luta sig mot.

Rock and Water bidrar till att normalisera traumasymptom som framkallar aktiveringen av stressrespons. Detta görs genom att förstärka återhämtningskrafter för att stegvis neutralisera hindrande överlevnadsstrategier. Förutom teoretiska underlag om trauma, traumarespons och sorg, kommer också praktiska frågor och olika arbetsformer att behandlas under utbildningen.

Denna två dagars utbildning består av 16 kontakttimmar och en beräknad studiebelastning på 16 timmar. Utbildningen presenteras av australiensiska Tim Brenton och kommer därför till stor del att vara på engelska.

Två dagars utbildningen består av 16 kontakttimmar och en beräknad studiebelastning på 16 timmar.

Observera:

1. Utbildningen är en specialiseringsutbildning. Vi rekommenderar att först gå tre dagars Rock and Water basutbildningen. Endast genom denna utbildning får man Rock and Water tränare ackrediteringen.
2. Utbildningen finns för närvarande endast tillgänglig i Nederländerna. För mer information om utbildningen och anmälningar (engelskspråkig) kan du kontakta Rock and Water institutet i Nederländerna via kontaktuppgifterna som finns på hemsidan.

News

Senaste nyheterna

Rock and Water utbildningar i Sverige! Under 2018 organiseras den första tre dagars basutbildningen i Sverige av Jonas Hansson som har doktorerat i fokhälsa. Utbildningen presenteras av grundaren av Rock and Water, mästartränare Freerk Ykema. Utbildningen kommer att ges på engelska.

Är du intresserad och vill delta i utbildningen? Klicka här för att anmäla dig till utbildningen den 29, 30 och 31 oktober 2018 i Umeå Håll ett öga på webbsidan för eventuella nya utbildningar och möjligheter att anmäla dig.

More news

More news to come!

Video
9dWH_Pz-blo

Rock and Water documentary

Rock and Water documentary

Rock and Water goes Saba (Carribean)

Rock and Water Australia

Rock and Water documentary - Trailer

International

 
 
Contact

Gadaku Institute / Rots en Water NL
Loet 45
1741 BN Schagen

Tel:  0224-21 33 46
Fax: 0224-21 50 45
info@rotsenwater.nl


Copyright Rots & Water Instituut - Gadaku Institute 2022