Två dagars Rock and Water utbildning med fokus på tjejer och kvinnor

Den här utbildningen fokuserar på grundläggande färdigheter och begrepp inom Rock and Water programmet som är relaterade till utveckling specifika kvaliteter hos tjejer och kvinnor. Under utbildningen kommer deltagarna lära sig att använda de olika Rock and Water färdigheterna tillsammans med andra, nya övningar för att stödja tjejer (gymnasieutbildning) och kvinnor att få, kunna och våga stå på sig i livet av egen kraft.

Syftet med utbildningen:

Utbildningen är lämplig för lärare, socialarbetare, coacher och terapeuter, och är en mycket intressant fortbildning för Rock and Water tränare som vill stödja och undervisa tjejer och kvinnor att våga leva av egen kraft.

Två dagars utbildningen består av 16 kontakttimmar och en beräknad studiebelastning på 16 timmar.

Observera:

1. Utbildningen är en specialiseringsutbildning. Vi rekommenderar att först följa tre dagars Rock and Water basutbildning. Endast genom denna utbildning blir man ackrediterad Rock and Water tränare.
2. Utbildningen finns för närvarande endast tillgänglig i Nederländerna. För mer information om utbildningen och anmälningar (engelskspråkig) kan du kontakta Rock and Water institutet i Nederländerna via kontaktuppgifterna som finns på hemsidan.

News

Senaste nyheterna

Rock and Water utbildningar i Sverige! Under 2018 organiseras den första tre dagars basutbildningen i Sverige av Jonas Hansson som har doktorerat i fokhälsa. Utbildningen presenteras av grundaren av Rock and Water, mästartränare Freerk Ykema. Utbildningen kommer att ges på engelska.

Är du intresserad och vill delta i utbildningen? Klicka här för att anmäla dig till utbildningen den 29, 30 och 31 oktober 2018 i Umeå Håll ett öga på webbsidan för eventuella nya utbildningar och möjligheter att anmäla dig.

More news

More news to come!

Video
9dWH_Pz-blo

Rock and Water documentary

Rock and Water documentary

Rock and Water goes Saba (Carribean)

Rock and Water Australia

Rock and Water documentary - Trailer

International

 
 
Contact

Gadaku Institute / Rots en Water NL
Loet 45
1741 BN Schagen

Tel:  0224-21 33 46
Fax: 0224-21 50 45
info@rotsenwater.nl


Copyright Rots & Water Instituut - Gadaku Institute 2022