Certifiering och utveckling

Deltagare går hela tre dagars Rock and Water utbildningen, kommer att få ett certifikat. Certifikatet tillåter dem att jobba med alla programmets 24 lektioner inom den pedagogiska miljön som de verkar i. Certifikatet är begränsat till undervisning för barn, ungdomar, vuxna och familjer, och är ingen ackreditering för att organisera Train-The-Trainer kurser. Tränare som vill utbilda sitt eget skolteam med en dags introduktionsutbildning, kan gå den avancerade utbildningen. Den utbildningen organiseras en gång om året i Nederländerna och en gång om året i Australien. Kolla Avancerad utbildning för mer information.

För tillfället finns det mer än 25 000 utbildade Rock and Water tränare i Nederländerna. I andra länder, framför allt i Australien och Nya Zeeland, finns det också mer än 25 000 tränare totalt. Cirka 2,5 miljoner barn har följt en Rock and Water träning. Dessutom har 450 Avancerade och 20 Master instruktörer fått specifik ackreditering. Varje år organiseras specifika fördjupnings- och fortbildningskurser för alla tränare, för att lyfta kunskapsnivån och kompetenserna till högsta nivå. För tillfället organiseras dessa dagar endast i Nederländerna.

På regional nivå finns det olika utbytesgrupper, där tränare kan stödja och inspirera varandras utveckling genom utbyte av kunskaper och praktiska övningar.

News

Senaste nyheterna

Rock and Water utbildningar i Sverige! Under 2018 organiseras den första tre dagars basutbildningen i Sverige av Jonas Hansson som har doktorerat i fokhälsa. Utbildningen presenteras av grundaren av Rock and Water, mästartränare Freerk Ykema. Utbildningen kommer att ges på engelska.

Är du intresserad och vill delta i utbildningen? Klicka här för att anmäla dig till utbildningen den 29, 30 och 31 oktober 2018 i Umeå Håll ett öga på webbsidan för eventuella nya utbildningar och möjligheter att anmäla dig.

More news

More news to come!

Video
9dWH_Pz-blo

Rock and Water documentary

Rock and Water documentary

Rock and Water goes Saba (Carribean)

Rock and Water Australia

Rock and Water documentary - Trailer

International

 
 
Contact

Gadaku Institute / Rots en Water NL
Loet 45
1741 BN Schagen

Tel:  0224-21 33 46
Fax: 0224-21 50 45
info@rotsenwater.nl


Copyright Rots & Water Instituut - Gadaku Institute 2022