Tre dagars Rock and Water basutbildning

Tre dagars Rock and Water basutbildning är den enda utbildningen som utbildar deltagare till certifierade Rock and Water tränare. Utbildningen erbjuder omfattande och fullständiga insikter i Rock and Water metoden. Dessutom säkerställer utbildningen ett optimalt resultat för andra Rock and Water utbildningar som följer.

Deltagare som har avslutat den fullständiga tre dagar långa Rock and Water utbildningen, får ett certifikat. Certifikatet ger tillstånd att jobba med alla programmets 18 lektioner inom dess pedagogiska arbetsmiljö. Certifikatet är begränsat till undervisning för ungdomar och vuxna. Utbildningen är uttryckligen ingen ackreditering för att organisera en Train-the-Trainer kurs eller för att träna lärare. Rock and Water Institutet/Gadaku Institute är det enda institut som får organisera och koordinera utbildningar för lärare, vårdpersonal, tränare och så vidare.

En fullständig Rock and Water utbildning innehåller tre på varandra följande dagar med 24 timmars kontakttid och en beräknad studiebelastning på 40 timmar. Under utbildningen behandlas alla övningar och lekar från programmet. Det finns inga behörighetskriterier. De flesta deltagare har dock en bakgrund inom undervisning (studierådgivare eller idrottslärare), ungdomsverksamhet, ungdomsbrottslighet, gym eller självskyddslärare. Det blir också allt vanligare att föräldrar deltar i utbildningen. Deltagare som inte har en pedagogisk-didaktisk bakgrund, rekommenderas att först delta i ett par utbildningar tillsammans med en Rock and Water tränare.

Den tre dagar långa bastutbildningen kan också köpas av en skola eller organisation, och kan organiseras speciellt för skolan eller organisationen på en önskad plats. Det är inte möjligt att anmäla dig till en av dessa utbildningar.

Klicka här för att se dokumentären med engelska undertexter.

Platsutbildningen:
Kostnader:
Starttid: 08:30 AM
Sluttid: 17:15 PM
Tränare: Freerk Ykema

Anmälningar:

För att anmäla dig kan du kontakta Jonas Hansson (jonte.hansson@gmail.com). För att anmäla dig till en engelskspråkig utbildning kan du kontakta Rock and Water Institutet via info@rotsenwater.nl.

News

Senaste nyheterna

Rock and Water utbildningar i Sverige! Under 2018 organiseras den första tre dagars basutbildningen i Sverige av Jonas Hansson som har doktorerat i fokhälsa. Utbildningen presenteras av grundaren av Rock and Water, mästartränare Freerk Ykema. Utbildningen kommer att ges på engelska.

Är du intresserad och vill delta i utbildningen? Klicka här för att anmäla dig till utbildningen den 29, 30 och 31 oktober 2018 i Umeå Håll ett öga på webbsidan för eventuella nya utbildningar och möjligheter att anmäla dig.

More news

More news to come!

Video
9dWH_Pz-blo

Rock and Water documentary

Rock and Water documentary

Rock and Water goes Saba (Carribean)

Rock and Water Australia

Rock and Water documentary - Trailer

International

 
 
Contact

Gadaku Institute / Rots en Water NL
Loet 45
1741 BN Schagen

Tel:  0224-21 33 46
Fax: 0224-21 50 45
info@rotsenwater.nl


Copyright Rots & Water Instituut - Gadaku Institute 2022